استاندار هرمزگان به صورت سرزده از برج فناوری هرمز و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان بازدید کرد
دکتر محمدآشوری تازیانی استاندار هرمزگان، در حاشیه هجدهمین همایش ملی بیوشیمی فیزیک ایران از پارک علم و فناوری هرمزگان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل پارک علم و فناوری هرمزگان؛ استاندار هرمزگان در این بازدید ضمن تاکید بر تمرکز زدایی از شهرهای بزرگ گفت: بهترین راه توسعه متوازن اعتماد به نسل جوان و تسهیل گری در حوزه های اشتغال، کارآفرینی، نوآوری و اقتصاد های دانش محور است.
آشوری گفت: تغییر نگرش و دیدگاه افراد به جوامع پیرامونی باید تغییر کند و برای این منظور باید به توانمندی مراکز علمی و تحقیقاتی تکیه کنیم. پارک علم و فناوری و دانشگاه دو عنصر اساسی و تاثیر گذار این رویکرد هستند.
نماینده عالی دولت در استان افزود: نسل جوان زمانی استعدادهای خود را بروز می دهد که احساس تعلق به یک مسئله داشته باشد.
استاندار هرمزگان بیان داشت: برای ایجاد توسعه به افراد توسعه یافته نیاز داریم.
آشوری اظهار داشت: پارک ها و دانشگاه ها پویاترین صنعت کشور هستند و باید مورد توجه قرار گیرند.
وی تصریح کرد: در کنار این موارد از ظرفیت های فرهنگی نیز نباید غافل شد.
علیرضا نصیری رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان نیز تصریح کرد: پارک علم و فناوری هرمزگان متولی فناوری در استان است و از دانشگاه تغذیه می شود. در حقیقت پارک و دانشگاه مکمل یکدیگر هستند و موجب تسهیل گری در فرآیند های توسعه می شوند.
رئیس پارک بیان داشت: ما در پارک علم و فناوری یک رویکرد توسعه گرا داریم که بدون بازوی علمی ابتر است.
نصیری عنوان کرد: از مولفه های توسعه ایجاد زیست بوم و زیرساخت در حوزه های مختلف نظیر، فرهنگ، اقتصاد، فناوری می باشد.
دبیر همایش بیوشیمی فیزیک ایران نیز در حاشیه بازدید استاندار از برج فناوری هرمز گفت: ۲۳۰ مقاله به دبیر خانه این همایش ارسال شد که از این شمار ۱۸ مقاله برگزیده و برای سخنرانی معرفی شد.
احمد همایی افزود: تکنولوژی انزیمی، زیست حس گرها، نانو آنزیمها، هوش مصنوعی محاسباتی و علوم مرتبط با رشته بیوشیمی از مهمترین محورهای این همایش بود.
وی گفت: در این همایش دو روزه پنلهای تخصصی با معرفی فناوریهای روز دنیا در حوزه دریا و درمان ارائه میشود.
این استاد دانشگاه بیاد کرد: تشکیل کرسی بیوشیمی فیزیک به پیشنهاد دکتر موسوی موحدی رئیس انجمن بیوشیمی فیزیک ایران برای کار علمی و شناخت بیشتر خلیج فارس در این همایش تایید شد.
همایی افزود: با توجه به ظرفیتهای مهمی که در آبهای خلیج فارس وجود دارد تحقیقات میدانی و شناخت موجودات دریایی در این حوزه ضروری است.
وی گفت: یکی از حوزههای رشته بیو شیمی فیزیک، شناخت چگونگی بیماریها از جمله انواع سرطانها در محلهای بومی و یافتن درمان با داروهای جدید و در دسترس است.
گفتنی است در هرمزگان ۲۰ استاد و حدود ۵۰۰ دانشجو در رشته بیوش یمی فیزیک به تحقیق مشغولند.
انتهای خبر:/
آخرین اطلاعیه ها
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری هرمزگان: توانمندسازی کارآفرینان و نخبگان، کلید ایجاد اقتصاد دانشبنیان
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری هرمزگان با تأکید بر نقش محوری پارک در توسعه اقتصاد دانشبنیان، اظهار داشت: هدف اصلی پارک عل[...]
گزارش تصویری چگونه درآمد خود را پنج برابر کنید
کارگاه آموزشی “چگونه درآمد خود را پنج برابر کنید” با حضور کارآفرینان،دانشجویان، اساتید دانشگاه، مدیران استاتاپ های هرمزگان و پرسن[...]
اطلاعیه شرایط تمدید مهلت سررسید بازپرداخت تسهیلات پارک علم وفناوری هرمزگان
اطلاعیه مهم به اطلاع مدیران واحدهای مؤسسات و واحدهای فناور میرساند که از تاریخ ۱۵ دی ماه ۱۴۰۳ تمامی درخواستهای تمدید مهلت پرداخت چک[...]
بزرگترین دورهمی اکوسیستم کارآفرینی جنوب؛ چهارمین رویداد سکوی پرتاب برگزار می شود
چهارمین رویداد سکوی پرتاب، بزرگترین دورهمی سالانه اکوسیستم کارآفرینی جنوب کشور، دوم اسفند ماه امسال در بندرعباس برگزار می شود. به گزارش [...]
تجلیل از پرسنل پارک علم وفناوری هرمزگان به مناسبت ولادت امام علی علیه السلام و روز پدر
به مناسبت ولادت امام علی علیه السلام و روز پدر از پرسنل پارک علم و فناوری هرمزگان تجلیل شد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و[...]
گزارش تصویری جلسه اختصاصی ارزیابی شرکت های متقاضی دانش بنیان
[...]