معاون توسعه منابع انسانی پالایشگاه نفت آفتاب از برج فناوری هرمز بازدید کرد
معاون توسعه منابع انسانی شرکت پالایش نفت آفتاب از برج فناوری هرمز بازدید و با معاون فناوری و پشتیبانی و مدیر مرکز رشد نیز دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری هرمزگان؛ “دیانت” در این دیدار گفت: با توجه به وضعیت فعلی و تحولات عصر حاضر و برنامه هایی که جهت توسعه اقتصاد کشور پیشبینی شده است توجه و بهره گیری از تکنولوژی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی افزود: با توجه به اینکه رویکرد کشور تکیه بر توان داخل است ما نیز از این راهبرد حمایت خواهیم کرد و در تلاش هستیم بخش بزرگی از تکنولوژی ها و تجهیزات مورد استفاده در صنعت نفت را با استفاده از توان و ظرفیت شرکت های داخلی تامین نماییم. از این رو شرکت هایی که نوآوری در کار خود دارند و تولیداتی بر پایه دانش دارند در اولویت ما خواهند بود.
معاون توسعه منابع انسانی شرکت پالایش نفت آفتاب بیان داشت: شناسایی این ظرفیت ها در حیطه اختیار پارک های علم و فناوری و استفاده از ظرفیت و محصول این شرکت ها بر عهده ما بعنوان صنعت می باشد.
وی در پایان ضمن قدر دانی از تلاش های صورت گرفته در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد استان گفت: عمل به مسئولیت اجتماعی و حمایت از نخبگان استان را هم در برنامه های شرکت داریم و اولویت ما نیز جوانان هرمزگانی خواهد بود.
معاون فناوری و پشتیبانی پارک علم و فناوری نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارش عملکرد چند ساله پارک علم و فناوری و تشریح ظرفیت های موجود گفت: استفاده از توان شرکت هایی که تولید بر پایه دانش دارند علاوه بر تحقق ایران توانمند راه های فشار بر اکوسیستم نوآوری و اقتصادی را مسدود خواهد کرد.
وی افزود: در واقع با حمایت و بها دادن به این شرکت ها و استفاده از تولیدات آنها علاوه بر ایجاد زنجیره تولید پایدار موجب رشد فرهنگ نوآوری در کشور خواهد شد و این امر مستلزم اعتماد صنایع به واحد های فناور می باشد.
مدیر مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری هرمزگان نیز ضمن تاکید بر حمایتی بودن خدمات پارک علم و فناوری گفت: هدف ما جذب ایده های نو، علمی و تبدیل آن به محصول و تجاری سازی در جهت توسعه اقتصادی است.
نیکوفکر اظهار داشت: از جمله روکردهایی که دنبال می کنیم اتصاد مراکز تولید علم با مراکز تولید محصول با استفاده از ظرفیت و توان نوآوران و شرکت های بر پایه دانش می باشد.
وی ادامه داد: اگر صنایع نیازهای فناورانه خود را اعلام نمایند ما بر اساس آن و با استفاده از شبکه به هم پیوسته نوآوری کشور سعی در تامین آن خواهیم کرد و چه بسا این امر موجب می شود فعالیت های نوآوران جهت دار شود و با سرعت بیشتری به اهداف تعیین شده برای توسعه اکوسیستم نوآوری دست یابیم.
انتهای پیام
آخرین اطلاعیه ها

مرکز نوآوری بندر سیریک آغاز به کار کرد
خانم طاهری مدیرمرکز نوآوری بندر سیریک از آغاز به کار رسمی این مرکز نوآوری خبر داد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم وفناو[...]
ثبت نام رویداد در مسیر نوآوری تمدید شد
فولاد هرمزگان با همکاری پارک علم وفناوری هرمزگان برگزار می کند رویداد در مسیر نوآوری جهت ثبت نام در رویداد کاربرگ زیر را دانلود و پس از تک[...]
نیاز های فناورانه شرکت انتقال گاز منطقه ششم عملیات انتقال گاز+لینک دانلود لیست نیاز
نیازهای فناورانه شرکت انتقال گاز منطقه شش عملیات با موضوعات ارزیابی آسیب ناشی از تنش به پایپینگGas Cooler های تاسیسات تقویت فشار گاز منتشر ش[...]
بازدید دوره ای رئیس پارک علم و فناوری از شرکت های مستقر در پارک علم وفناوری
رئیس پارک علم و فناوری، معاون فناوری و پشتیبانی، نمایندگان شرکت ها از شرکت های مستقر در پارک علم وفناوری با محوریت حمایت در شرایط اضطرار[...]
جایزه دوگیان تا 31 تیرماه تمدید شد+ لینک ثبت نام و کاربرگ
شرکت در رویداد جایزه ملی دوگیان تا 31 تیرماه تمدید شد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم وفناوری هرمزگان؛ علم، فناوری و نوآوری[...]
کاربرگ تسهیلات تبصره 16+ لینک دانلود
جهت دانلود کاربرگ تسهیلات تبصره 16 روی لینک زیر کلیک کنید لینک دانلود[...]