چهارمین رویداد سالانه سکوی پرتاب، در تاریخ 2 اسفند ماه توسط خانه نارنجی برگزار شد
خانه نارنجی برگزار کننده این رویداد، اولین کارگزار استارتاپی هرمزگان است که از سال ۱۳۹۸ تاکنون بیش از ۱۰۰ رویداد و دورهمی موفق در حوزه نوآوری و کارآفرینی برگزار کرده است. سکوی پرتاب به عنوان یکی از برندهای این مجموعه با هدف ایجاد بستری مناسب برای شبکهسازی، انتقال دانش و تجربه میان فعالان و علاقهمندان به این حوزه و کشف استعدادها در سطح ملی و منطقهای به عنوان رویدادی سالانه در بندرعباس برگزار میشود.
حامیان اصلی سکوی پرتاب ۱۴۰۳ ، پارک علم وفناوری هرمزگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دیگر حامیان شامل هفته نامه کارنگ، صندوق نوآوری و شکوفایی استان هرمزگان، پیشگامان توسعه اطلاعات، شرکت سنجش دانش صنعت جنوب، بیکری بهار، گروه تجاری لاتیدان، گروه ساختمانی رما، تلویزیون اینترنتی شرجی و هفته نامه لانچ، خانه نارنجی را در چهارمین رویداد سکوی پرتاب همراهی کردند.
سکوی پرتاب ۱۴۰۳ با حضور فرشید گلزاده، مدیرعامل مادیران و همبنیانگذار کولایف؛ اشکان بروج، مدرس و مشاور بازاریابی گردشگری و هتلداری، راوی گردشگری نوین؛ محمد نصری، بنیانگذار استارتاپ بلورنس در پاریس و رویینو در ایران؛ امیرحسین قزوینی، بنیانگذار متریلند و پراپیژن؛ امیر گیلانپور، بنیانگذار کلاسه و فعال در اکوسیستم استارتاپی سیلیکونولی آمریکا؛ کتایون سپهری، مدیر شتابدهنده منش و مشکات اسدی، مدیرعامل گروه کسبوکارهای نوین آن؛ در سالن فرهنگسرای طوبی بندرعباس برگزار شد.
یاسمن رضایی، دبیر رویداد سکوی پرتاب ۱۴۰۳، ضمن خوشآمد گویی به مهمانان و شرکتکنندگان و تشکر از حامیان رویداد، آغازگر چهارمین دوره رویداد سالانه سکوی پرتاب بود.
در بخش سخنرانی، ابتدا فرشید گلزاده سخنرانی خود را با موضوع نقشه راه کارآفرینی در عصر هوش مصنوعی: بازگشت به زندگی اصیل و اثربخش آغاز کرد. ابتدا از تجربههای شخصی خود در این مسیر گفت. سپس در ادامه ارائه خود، از کلیشهها و باورهای اشتباه درباره کارآفرینی صحبت کرد و به ویژگی اصلی کارآفرینان اثر بخش و اصیل پرداخت. «خلق ارزش» آن چیزی است که به گفته گلزاده یک کارآفرین باید به آن توجه کند.
و در پایان ارائه به این سوال که چگونه خود را برای کارآفرینی در عصر هوش مصنوعی تجهیز کنیم؟ اینگونه پاسخ داد: «تقویت حس همدلی و فروتنی، هوش مصنوعی هیچ وقت نمیتواند به خودآگاهی برسد.»
در ادامه رویداد، محمد نصری صحبت های خود را با موضوع هوش مصنوعی و اینکه هوش مصنوعی فقط چت بات ها نیست، آغاز کرد. سپس از تاثیر AI بر کسبوکارها صحبت کرد:«کارهایی که تکرار شوندگی دارند، AI میتواند جایگزین آنها شود.»
سپس در ادامه ارائه خود درباره اهمیت استفاده از AI در کسبوکارها گفت:«سرمایه گذاران به دنبال استارتاپهای AI بیس هستند و نبود AI شانس استارتاپ را در جذب سرمایه گذار کاهش میدهد»
سپس در پاسخ به سوال بهترین زمان راهاندازی استارتاپ گفت:«الان؛ در عصر هوش مصنوعی با تعداد نیروی انسانی و هزینههای کمتر میتوان به سودآوری بیشتری رسید.»
در ادامه، اشکان بروج ارائه خود را با موضوع گردشگری دیجیتال آغاز کرد. ابتدا درباره مراحل چرخه تجربه سفر گفت: «اولین مرحله آغاز هر سفری، رویا پردازی است و کار صنعت گردشگری تبدیل رویا به خاطره است.»
سپس در ادامه صحبتهای خود به آموزش، آگاهی، خلاقیت، نوآوری، دانش بازار سفر و روند آینده سفر اشاره و تاکید کرد. اشکان بروج نیز از استفاده از هوش مصنوعی در صنعت گردشگری غافل نشد و با ارائه مثال و پیشنهادات، صحبتهای خود را پایان داد.
در ادامه پارسا شرفی مدیر عامل خانه نارنجی، با اشاره به اهمیت جامعهسازی و شبکهسازی، به نقش رویداد سکوی پرتاب در ایجاد ارتباطات جدید و موثر و تبادل تجربه و اطلاعات پرداخت. سپس با معرفی بخش شبکهسازی چهارمین رویداد سالانه سکوی پرتاب و توضیحاتی در خصوص نحوه اجرای بازی طراحیشده، از شرکتکنندگان دعوت کرد تا در این بخش مشارکت داشته باشند.
در ادامه رویداد و پس از زمان استراحت، امین گیلانپور صحبتهای خود را با موضوع تاثیر هوش مصنوعی در زندگی انسانها و آموزش آغاز کرد. کشف استعدادها در مدارس، دادن برنامه آموزشی مختص به هر دانش آموز، رفع خیلی از خلاهای انسان و رسیدن به شغل ایدئال در سن ۱۸ سالگی از مزایای استفاده از هوش مصنوعی در آموزش از نگاه گیلانپور بود.
سپس امیرحسین قزوینی، به ارائه مطلبی با موضوع پراپتک، انقلابی در صنعت املاک پرداخت. قزوینی در این ارائه به نکاتی چون چالش هایی در صنعت املاک، چالش های صنعت پراپتک مانند امنیت داده ،ادغام با سیستم های قدیمی و… اشاره کرد.
سپس کتایون سپهری به عنوان آخرین نفر در بخش سخنرانی، صحبتهای جذابی با موضوع پایداری گسبوکارها نوآورانه و فناورانه ارائه کرد. ابتدا صحبتهای خود را با تغییرات اجتماعی و تاثیرات اجتماعی آغاز کرد. سپس مروری به مراحل انقلاب صنعتی تا رسیدن به انقلاب صنعتی پنجم «هر کاری دوست دارید بکنید، به هر چه میخواهید فکر کنید؛ اما انسان محور» داشت.
سپس صحبتهای خود را با محوریت توسعه پایدار از عناصر اصلی صنعت نسل پنجم ادامه داد. به گفته خانم سپری یک کسبوکار باید به طور همزمان به سه رکن جامعه، اقتصاد و محیط زیست توجه داشته باشد.
تجارت منصفانه یا Fair trade بخش دیگری از صحبتهای کتایون سپهری در این سخنرانی بود. خانم سپهری در بخش پایانی، از تغییر اجتماعی، نوآوری اجتماعی، کارآفرینی اجتماعی و توسعه پایداری کارآفرینی اجتماعی صحبت کرد و با معرفی نمونه استارتاپهای موفق نورآور با رویکرد توسعه پایدار، ارائه خود را پایان داد.
در قسمت سوم برنامه، پنل گفتگو با حضور مشکات اسدی، فرشید گلزاده با محوریت توسعه پایدار در کسبوکار و اکوسیستم استارتاپی خارج از پایتخت برگزار شد. گرداننده این پنل خانم کتایون سپهری بود.
در پایان این گفتگو نیز از پنلیستها سوال شد که به نظر آنها بزرگترین چالش سال جدید چیست؟
مشکات اسدی در پاسخ به این سوال کمبود منابع انسانی را یکی از بزرگترین چالشهای سال جدید دانست. فرشید گلزاده به عنوان یک صنعتگر، گردش نقدینگی را از چالشهای سال جدید پیش بینی کرد.
در نهایت، چهارمین رویداد سالانه سکوی پرتاب با تقدیر از حامیان و سخنرانان و تشکر از کادر اجرایی برگزار کننده رویداد به پایان رسید.
آخرین اطلاعیه ها

رویداد ملی امید درهرمزگان؛جرقهای برای رشداستارتاپها
رویداد ملی امید (نوآفرین صنعت ساز) با عنوان “ایدهگاه امید” به همت خانه نارنجی و شرکت سنجش دانش و با حمایت وزارت علوم و پارک علم و فنا[...]
شرکت ای تحفه قرارداد صادراتی جدید با شرکای آسیای شرقی امضا کرد
شرکت مشاهیر ایدهپرداز ویرا با نام تجاری “ای تحفه” به مدیریت احسان رشید، به عنوان یکی از شرکتهای خلاق فعال در حوزه سوغاتیهای برن[...]
گزارش تصویری رویداد ملی امید (نوآفرین صنعت ساز) در هرمزگان
رویداد ملی نوآفرین صنعت ساز در هرمزگان به کار خود پایان داد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم وفناوری هرمزگان؛ رویداد امید ب[...]
برگزاری نشست تخصصی «نقش فناوری در اقتصاد مبتنی بر دریا» با محوریت رویداد ملی امید
دکتر علیرضا نصیری رئیس این پارک، درباره نشست تخصصی «نقش فناوری در اقتصاد مبتنی بر دریا» اظهار داشت: این رویداد به عنوان بخشی از برنامه های[...]
امضای تفاهمنامه راهاندازی دفتر انتقال فناوری بین پارک علم و فناوری هرمزگان و شرکت نگین فولاد
تفاهمنامه همکاری مشترک میان پارک و شرکت نگین فولاد هرمزگان با هدف ایجاد «دفتر انتقال تکنولوژی» به امضای دکتر علیرضا نصیری، رئیس پارک علم [...]
مدیرعامل جامُش، جوان برتر هرمزگان در حوزه محیط زیست و توسعه پایدار
مدیرعامل استارتاپ جامُش به عنوان جوان برتر سال هرمزگان در حوزه محیط زیست و توسعه پایدار تقدیر شد. به گزارش روابط عمومی استارتاپ جامُش، هج[...]