شرکت فناور هرمزگانی؛ مقام برتر رویداد ملی سرمازدگی اصفهان
شرکت فناور هرمزگانی با ایده ” بررسی خسارت سرمازدگی با استفاده از پهپاد و دوربین حرارتی:روش جدید در ارزیابی آب و هوای سرد” مقام برتر رویداد ملی سرمازدگی اصفهان را از میان بیش از 30 شرکت دانش بنیان و فناور کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری هرمزگان؛ رویداد مذکور با محوریت سرمازدگی و مدیریت آن در بخش کشاورزی با حضور بیش از 80 محقق و 30 عنوان ایده توسط شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در دانشگاه ها، مراکز علمی، تحقیقاتی و پارک های علم و فناوری سراسر کشور برگزار گردید.
گفتنی است این مقاله از میان بیش از ۸۳ مقاله ارسالی به این رویداد ملی، پذیرش و از میان بیش از 30 ایده فناورانه ارسالی از سراسر کشور نیز جزو ۶ ایده برتر در این رویداد ملی یک روزه برگزیده شد.
مدیرعامل شرکت فناور برتر هرمزگانی ضمن تاکید بر لزوم حضور در رویدادها و همایش های مرتبط با کشاورزی گفت: شرکت با حضور در این همایش توانمندی های خود را در حوزه فناوری های نوین کشاورزی به نمایش گذاشت.
مدیرعامل رابین فناوری خاورمیانه تصریح کرد: شرکت با ایده بررسی خسارت سرمازدگی با استفاده از پهپاد و دوربین حرارتی:روش جدید در ارزیابی آب و هوای سرد در دو بخش مقالات و استارت آپی حضور داشت و موفق به کسب مقام برتر در بخش استارت آپی و پذیرش مقاله در بخش مقالات پژوهشی شد.
وی گفت: مقاله مذکور با هدایت شرکت رابین فناوری خاورمیانه و تدوین آقای محمدرضا قنبرپور کارشناس فنی شرکت و همراهی مهندس ابراهیم جوزری مدیرعامل شرکت فناوران پایش صنعت متین مستقر درپارک علم و فناوری هرمزگان، جلال باصیری هم بنیان گذار و مدیر فنی تیم و خانم کوثر رامشک کارشناس شرکت رابین فناوری خاورمیانه تدوین و ارائه گردید.
مهدی کریمی بیان داشت: حضور شرکت های فناور در بخش کشاورزی امروزه اهمیت بسیاری دارد. این شرکت ها با استفاده از فناوری های نوین و پیشرفته، می توانند منجر به بهبود عملکرد شوند و افزایش بهره وری در این صنعت را برای کشاورزان فراهم کنند.
سرپرست تیم شرکت فناور برتر هرمزگانی ادامه داد: حضور شرکت های فناور در بخش کشاورزی تاثیر قابل توجهی در افزایش تولیدات کشاورزی خواهد داشت. به کمک تکنولوژی های پیشرفته، کشاورزان می توانند به تولید محصولات با کیفیت و باارزش افزوده بیشتر بپردازند. علاوه بر این، استفاده از دستگاه های خودکار و هوشمند به ویژه پهپادها در بخش کشاورزی باعث کاهش هزینه ها و افزایش راندمان تولید می شود. این امر باعث می شود تا کشاورزان بتوانند به صورت مستقل و با بهره وری بیشتری در این صنعت فعالیت کنند.
این محقق بیان داشت: استفاده از ظرفیت های جوانان نیز در بخش کشاورزی بسیار مهم است. جوانان با توانایی های فنی و فناوری بالا، می توانند بهبود عملکرد و نوآوری در این صنعت را به ارمغان بیاورند. با ترکیب تخصص های جوانان با تجربه های کشاورزان سنتی، می توان به راحتی از فناوری ها و روش های جدید در این صنعت بهره برد. همچنین، جوانان می توانند به عنوان کارآفرینان فعال در بخش کشاورزی ظاهر شوند و با ایجاد استارتاپ های فناورانه، به توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در این صنعت کمک کنند.
کریمی در پایان بیان داشت: حضور شرکت های فناور و بهره گیری از ظرفیت های جوانان در بخش کشاورزی اهمیت بسیاری دارد. این امر باعث بهبود عملکرد، افزایش تولیدات و ایجاد اشتغال در این صنعت می شود. علاوه بر این، با استفاده از فناوری های نوین، می توان به صورت پایدار و حفاظت از منابع طبیعی در این صنعت فعالیت کرد.
انتهای پیام:/
آخرین اطلاعیه ها
برپایی غرفه جذب فعال در همایش دانشجویی توسط مرکز رشد واحد های فناور
[...]
گزارش تصویری بازدید رئیس پارک علم وفناوری از ظرفیت های جهاد دانشگاهی بندرعباس
[...]
حضور شرکت های مستقر در پارک علم وفناوری هرمزگان در سمینار کاربردی سازی هوش مصنوعی در تحول دیجیتال ( Ai Star)
سمینار کاربردی سازی هوش مصنوعی در تحول دیجیتال صنایع با حضور رئیس و معاون و پرسنل و شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری هرمزگان، برگزار گر[...]
تاسیس مرکز رشد مشترک پارک علم و فناوری و جهاد دانشگاهی بندرعباس؛ گامی بزرگ در راستای توسعه فناوری و کارآفرینی در هرمزگان
در دیدار اخیر رئیس و معاون فناوری و پشتیبانی پارک علم و فناوری استان هرمزگان با رئیس جهاد دانشگاهی بندرعباس، بر اهمیت تاسیس مرکز رشد مشت[...]
پارک فناوری کودکان به زودی افتتاح می شود
در بازدید اخیر رئیس و معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری از کانون پرورش فکری کودک و نوجوان، گام مهمی در راستای عقد تفاهمنامه هم افزایی فعا[...]
گزارش تصویری اختتامیه دوره آموزشی مهارت های ارتباطی ویژه کارکنان پارک علم وفناوری هرمزگان
[...]