علیرضا نصیری: توسعه فناوری های نو موتور محرک اقتصاد در قرن جدید است
موتور توسعه اقتصاد دانشبنیان کسبوکارهای دانشی و فناورانه است که در حوزههای مختلف، از سلامت و دفاع گرفته تاکشاورزی و محیطزیست، به طراحی، توسعه و تولید انواع محصولات و خدمات فناورانه مشغولند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری هرمزگان؛ رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان در حاشیه برگزاری رویداد امید در گفتگو با خبرنگار ما مطرح کرد: با گسترش روزافزون دانش و فناوری، «عصر صنعت» به تدریج جای خود را به «عصر دانش» داده است و «اقتصاد دانشبنیان» نیز جای «اقتصاد منبعبنیان» را گرفته است. گرچه شاید تا همین چند سال پیش منابع طبیعی همچون نفت، جنگل یا دریا میتوانستند نقش چشمگیری در توسعه اقتصادی کشورها ایفا کنند، اینک اما توانایی توسعه دانش و فناوریهای پیشرفته است که اقتصاد کشورها را پیش میبرد، بهطوریکه بر اساس نظریه جدید رشد، با افزایش سرمایهگذاری روی پژوهش و فناوری میتوان نرخ رشد اقتصادی کشورها را بهطور مستمر افزایش داد.
وی افزود: اما قطعا موتور توسعه اقتصاد دانشبنیان را کسبوکارهای دانشی و فناورانه تشکیل میدهند که در حوزههای مختلف، از سلامت و دفاع گرفته تاکشاورزی و محیط زیست، به طراحی، توسعه و تولید انواع محصولات و خدمات فناورانه مشغولند. با توسعه این کسبوکارها، محصولات و خدمات سنتی و بهتبع آن، مشاغل قدیمی بهطور پیوسته ارزشافزوده خود را از دست میدهند لذا غفلت در توسعه این کسبوکارها بیتردید آینده کشور را بهطور جدی به چالش میکشد.
نصیری گفت: بنابراین شکلگیری، رشد و توسعه پرشتاب کسبوکارهای فناورانه که این روزها بیشتر با کلیدواژه «شرکتهای دانشبنیان» شناخته میشوند، علاوه بر پویایی و سرزندگی محیط کسبوکار، مستلزم تامین انواع منابع، از انسانی، دانشی و انواع زیرساختها و تجهیزات فناورانه گرفته تا منابع مالی است.
این پژوهشگر و استاد دانشگاه با بیان اینکه هرمزگان در مسیر درست خود قرار گرفته است تصریح کرد: رویداد امید و رویدادهای نظیر آن می تواند سوخت و تامین کننده انرژی برای موتور پیشرفت نوآوری باشد.
نصیری اظهار داشت: هدف اصلی برگزاری این رویداد کمک به ورود فناوری و توسعه اقتصادی به مناطق کم برخوردار می باشد و در صورت برنامه ریزی درست و اصولی باعث ریشه کن شدن فقر، ایجاد بهره وری در کسب و کار مردم، ایجاد شغل پایدار و در نهایت ایجاد ثروت توسط خود مردم خواهد شد.
وی ادامه داد: قرار است در این رویداد که بخشی از فرایند کلی طرح امید است، ضمن معرفی ادبیات موضوعی و مدل عملکردی توسعه اقتصاد دانش بنیان منطقه و مناطق کم برخوردار را برای اولین در کل کشور، مسائل و نیازهای فناورانه حوزه پرورش میگو و کشاورزی استان هرمزگان با فناوران و نخبگان مطرح شود.
انتهای پیام:/
آخرین اطلاعیه ها
برپایی غرفه جذب فعال در همایش دانشجویی توسط مرکز رشد واحد های فناور
[...]
گزارش تصویری بازدید رئیس پارک علم وفناوری از ظرفیت های جهاد دانشگاهی بندرعباس
[...]
حضور شرکت های مستقر در پارک علم وفناوری هرمزگان در سمینار کاربردی سازی هوش مصنوعی در تحول دیجیتال ( Ai Star)
سمینار کاربردی سازی هوش مصنوعی در تحول دیجیتال صنایع با حضور رئیس و معاون و پرسنل و شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری هرمزگان، برگزار گر[...]
تاسیس مرکز رشد مشترک پارک علم و فناوری و جهاد دانشگاهی بندرعباس؛ گامی بزرگ در راستای توسعه فناوری و کارآفرینی در هرمزگان
در دیدار اخیر رئیس و معاون فناوری و پشتیبانی پارک علم و فناوری استان هرمزگان با رئیس جهاد دانشگاهی بندرعباس، بر اهمیت تاسیس مرکز رشد مشت[...]
پارک فناوری کودکان به زودی افتتاح می شود
در بازدید اخیر رئیس و معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری از کانون پرورش فکری کودک و نوجوان، گام مهمی در راستای عقد تفاهمنامه هم افزایی فعا[...]
گزارش تصویری اختتامیه دوره آموزشی مهارت های ارتباطی ویژه کارکنان پارک علم وفناوری هرمزگان
[...]