3 توافق نامه تخصیص یارانه تجاری سازی فناوری توسط شرکت های عضو پارک علم و فناوری هرمزگان امضا شد
3 توافق نامه تخصیص یارانه تجاری سازی فناوری به طرح های دانشگاهی و مراکز فناوری به ارزش بیش از 111 میلیارد ریال در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری هرمزگان؛ در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای هفته ملی پژوهش، فناوری و فن بازار که در مورخ 19 الی 22 آذر ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد، در زمینه جذب سرمایه گذار یا خریدار توافقنامه هایی فی مابین واحدهای فناور عضو پارک علم و فناوری هرمزگان و خریدار با ارزشی بالغ بر 42 میلیارد ریال منعقد شده است.
یکی از برنامههای نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری و فن بازار، حمایت از فروش طرحها و محصولات فناورانه و سرمایهگذاری در این حوزه در قالب یارانه تجاریسازی فناوری است.
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان در رویدادهای نمایشگاه هفته پژوهش پارک علم و فناوری هرمزگان گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور حمایت از تجاری سازی فناوری، طرحها و محصولات فناورانه و نوآورانه ای که در ایام برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری و فنبازار، توافق نامه اولیه فروش و یا سرمایهگذاری خود را منعقد نمایند، مورد بررسی و ارزیابی قرار داده و بر اساس ارزیابی های صورت گرفته، به توافق نامه های منجر به قرارداد، درصدی از قرارداد منعقده تا سقف پنج میلیارد ریال یارانه اعطاء خواهد کرد. این حمایت مطابق با پیشرفت قراردادهای منعقده تخصیص خواهد یافت. رییس پارک علم و فناوری هرمزگان به نقل از مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم فرمودند یارانه انتقال فناوری یکی از برنامههای معاونت فناوری وزارت علوم است که در سال جاری به منظور ایجاد مشوق برای متقاضیان فناوری در زمینه بهرهگیری از فناوریهای تولید داخل، در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار که یارانه انتقال فناوری اعطا می شود.
این یارانه در قالب امضای تفاهمنامه میان طرفهای عرضه و تقاضای فناوری اعطا میشود و این تسهیلات به فناوریهایی اعطا میشود که در محل نمایشگاه، تفاهمنامه تبادل دستاوردهای فناورانه بین فروشنده و خریدار فناوری منعقد شود.
نصیری، مبالغ این تسهیلات را بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان ذکر کرد و یادآور شد: یارانه بر اساس شاخصهایی چون پیچیدگی فناوری و دانشبنیان بودن شرکتها، حجم ریالی قرارداد و تعداد کارکنان شرکتهای فناور پرداخت خواهد شد.
رییس پارک علم و فناوری هرمزگان، ادامه داد: ۵۰ درصد تسهیلات یارانهای به خریدار و ۵۰ درصد به فروشنده پرداخت میشود، ولی در صورتی که طرف خریدار مایل به دریافت این تسهیلات نباشد، به عنوان مشوق به شرکتهای دانشبنیان و فناور پرداخت میشود.
این مقام مسئول تصریح کرد: طرف خریدار هم میتواند مشتریانی خارج از مراکز تحقیقاتی بوده و یا از سایر شرکتهای دانشبنیان باشد که امسال یارانه تجاریسازی را در راستای برنامههای B2B فعال شده است. به گفته وی: دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی اگر از شرکتهای دانشبنیان خرید انجام دهند، و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران متولی آن است(«Business to Business» یا «B2B» یک مدل کسبوکار است که در آن یک سازمان تجاری، محصولات و خدمات خود را به یک سازمان تجاری دیگر میفروشد).
نصیری اظهار داشت: هدف از اعطای این یارانه را زمینه سازی و تسهیل تجاری سازی فناوری ها اعلام کرد و افزود: تفاهم نامه های منعقد شده توسط گروهی ارزیابی می شود و به هر فناوری میزان مشخصی یارانه بر اساس معیارهای مختلف تعلق می گیرد، ولی سقف این یارانه از ۵۰۰ میلیون تومان بیشتر نیست.
وی ادامه داد: فناوری ارایه شده نباید تاکنون تجاری سازی شده باشد و باید تایید شورای پذیرش پارک علم و فناوری یا مرکز رشد وابسته به وزارت علوم را داشته باشد. همچنین نباید نمونه آن فناوری وجود داشته باشد. مصرف کننده و طرف خریدار فناوری باید تعهد خرید را بدهد.معمولا بعد از ارزیابی ها و تا سه ماه بعد از نمایشگاه، میزان یارانه و منتخبان مشخص می شوند.
نصیری در مورد منابع این یارانه نیز گفت: منابع وام را معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم با همکاری هم پرداخت می کنند. این یارانه تا سه سال قبل پرداخت می شد ولی در دوران کرونا پرداخت آن متوقف شد.
بر اساس این گزارش؛ 3 توافقنامه تخصیص یارانه تجاری سازی فناوری با رقمی بالغ بر 42 میلیارد ریال توسط شرکت های عضو پارک علم و فناوری هرمزگان در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای هفته ملی پژوهش و فناوری به امضا رسید.
نصیری گفت: از این 3 توافق نامه، یک مورد توافق نامه سرمایه گذاری و دو مورد توافق نامه فروش محصول فناوری بوده است و فرآیند اخذ یارانه در حال پیگیری است.
انتهای پیام:/
آخرین اطلاعیه ها
حضور استارتاپ جامُش در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست
استارتاپ جامُش، مجری پروژه ملی «نخستین جزیره سبز ایران؛ هرمز» در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست حضور می یابد. به گزارش روابط ع[...]
سومین دوره مهارت افزایی منتورینگ کسب و کار برگزار می شود
پارک علم و فناوری هرمزگان سومین دوره مهارت افزایی منتورینگ کسب و کار از سری آموزشهای کوچینگ و منتورینگ را برای واحدهای فناور عضو پارک عل[...]
گزارش تصویری نمایشگاه هفته پژوهش، فناوری و فن بازار
[...]
با حضور رئیس جمهور: رو نمایی محصول مدیریت یکپارچه الکتروموتور شرکت فرا دانش اندیشه کوشا انجام شد
مسعود پزشکیان، رئیسجمهور با حضور در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی از دوازدهمین نمایشگاه ایرانساخت و بیستوپنجمین نمایشگاه دست[...]
نخستین کارگاه تخصصی حسابداری بخش عمومی ویژه مدیران مالی و بودجه پارک های فناوری در هرمزگان برگزار شد
نخستین کارگاه تخصصی حسابداری بخش عمومی ویژه مدیران مالی و بودجه پارک های فناوری در هرمزگان با مشارکت بیش از 38 پارک علم و فناوری برگزار گرد[...]
گزارش تصویری آئین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر هرمزگان
[...]