ئیس پارک علم و فناوری هرمزگان: دیدگاه نخبه پروری و حرکت خوب فولاد هرمزگان به سمت تکنولوژیهای نو بی نظیر است+تصویر

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری هرمزگان؛ علی فتی در دومین کنفرانس فولادسازی و ریخته گری مداوم تاکید کرد: پارک علم و فناوری هرمزگان آمادگی پیگیری ایده های نو در صنعت فولاد و تجاری سازی آن را دارد.
وی تصریح کرد: مدیریت فولاد هرمزگان آمادگی خود را برای پذیرش ایده های نو توسط پژوهشگران و نوآوران در این کنفرانس اعلام کرده است، ضمن اینکه این واحد صنعتی به عنوان یک واحد بزرگ در استان همکاری خوبی با دانشگاه ها دارد.
فتی بیان داشت: همکاری میان پارک علم و فناوری استان هرمزگان با فولاد هرمزگان به همراه آموزش وپرورش برای نخبه پروری کودکان یک گام ارزنده محسوب می شود که برای ارتقای فرزندان این سرزمین از سنین پایین در دست اقدام است.
رئیس پارک علم و فناوری گفت: یکی از اهداف این کنفرانس باید ساخت ماشین ریخته گری فولاد و بومی سازی فناوری ساخت آن در کشور باشد.
این مقام مسئول در رابطه با ترویج فرهنگ کار و خلاقیت در هرمزگان اظهار داشت.: آموزش، خلاقیت و نوآوری از سنین پایین و هدف گذاری فولاد و پارک علم و فناوری برای این موضوع از طریق راه اندازی پارک کودکان است.
فتی در پایان بیان داشت: ارتباط خوب فولاد با بدنه دانشگاه و استفاده از دانشجویان نخبه در پروژه های تحقیقاتی باعث جلوگیری از خروج استعدادها از استان و کشور خواهد شد.
انتهای پیام:/

آخرین اطلاعیه ها

رویداد استارتاپی شو دریایی سیریک برگزار شد
در آیینی با حضور شهیدیان فرماندار سیریک، نصیری رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان، بخشدار مرکزی نوری زهی و دیگر مسئولان رویداد استارتاپی شو د[...]
گسترش تعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس با پارک علم وفناوری هرمزگان:دفتر ارتباط با شرکت های دانش بنیان نفت ستاره خلیج فارس در محل پارک علم وفناوری افتتاح شد
در راستای گسترش تعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس با مراکز دانش بنیان، دفتر ارتباط با مراکز علمی و فناوری این مجموعه عظیم نفتی کشور در پارک ع[...]
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان: افزایش شرکتهای فناور نتیجه جذب فعال نخبگان است
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان گفت: رشد نزدیک به صد درصدی شرکتها و هستههای فناور در استان، نتیجه رویکرد انسانی و جذب فعال نخبگان است و ب[...]
مدیرعامل بانک رفاه کارگران به همراه رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان از ظرفیت های صنعت جلبک دریایی بازدید کرد
بر اساس بازدید مدیرعامل بانک رفاه کارگران از یک شرکت فناور در هرمزگان، ظرفیتهای توسعه صنعت پرورش جلبکهای دریایی در این استان مورد برر[...]
گزارش تصویری کارگاه انتقال تجربه بنیان گذار تلاونگ
[...]
کارگاه انتقال تجربه با حضور بنیان گذار برند تلاونگ برگزار شد
پارک علم و فناوری هرمزگان کارگاه آموزشی با عنوان “انتقال تجربه” را با حضور فعالان حوزه فناوری و استارتاپی استان و همچنین شرکتهای خصوصی[...]