نحوه جذب سرمایه در رویداد “استان آپ” به چه روش هایی صورت می پذیرد

اخبار پارک
29 آذر 1400
پارک علم و فناوری هرمزگان
نحوه جذب سرمایه در رویداد “استان آپ” به چه روش هایی صورت می پذیرد

blank

با توجه به پرسش هایی که در ذهن شما نوآوران، صاحبان ایده و شرکت های دانش بنیان نقش می بندد در خصوص نحوه حمایت صندوق نو آوری و پارک علم و فناوری و جذب سرمایه به این پرسش شما پاسخ خواهیم داد، انتظار می رود این اطلاعیه را با دقت مطالعه نمایید. ابتدا به معرفی مختصر رویداد می پردازیم تا پیش زمینه ای از طرح داشته باشسد و سپس به پرسش اصلی پاسخ می دهیم.

سلسله رویدادهای استانی پیوند و دوشنبه‌های استارتاپی که پیش از این تنها منحصر به استان تهران بوده‌است، به صورت استانی و تحت عنوان «استان‌آپ؛ ۳۱ قدم تا شکوفایی»، قرار است در تمامی استان‌های کشور برگزار گردد. این دوره از رویداد استان آپ در استان هرمزگان و توسط کارگزار بخش خصوصی و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌گردد .

این رویداد در پنج بخش دوشنبه های استارتاپی، رویداد پیوند، جلسه های هم افزایی و پنل های گفتگو برگزار می شود. مجموعه رویدادهای دوشنبه‌های استارتاپی به منظور برقراری ارتباط میان تیم‌های استارتاپی و طرح‌های سرمایه‌پذیر و سرمایه‌گذاران فعال در حوزه زیست‌بوم استارتاپی کشور تدارک دیده شده است و تا به حال تیم‌های متعددی، طرح‌های خود را در این سلسله رویداد، به سرمایه‌گذاران معرفی کرده‌اند.

در این برنامه، استارت‌آپ‌ها و دارندگان طرح‌های سرمایه‌پذیر، طرح و مدل کسب‌وکار خود را به عاملان سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی می‌کنند. در صورتی‌که یکی از عاملان سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، پس از ارزیابی و تایید طرح و مدل کسب‌وکار، تصمیم به سرمایه‌گذاری جسورانه روی آن طرح بگیرد، صندوق نوآوری و شکوفایی می‌تواند تا ۸۰ درصد سرمایه جسورانه مورد نیاز آن استارت‌آپ یا طرح سرمایه‌پذیر را تامین کند. به عبارت دیگر، در این برنامه، صندوق نوآوری و شکوفایی تلاش می‌کند در تامین سرمایه جسورانه به عاملان خود کمک کند. عاملان صندوق نوآوری و شکوفایی دراین برنامه صندوق‌های پژوهش و فناوری و صندوق‌های جسورانه بورسی هستند.

رویداد پیوند در راستای تکمیل چرخه ایده تا بازار و کمک به استارتاپ‌ها و ایده‌پردزان جهت توانمندسازی استارتاپ‌ها تدارک دیده شده است. هدف از برگزاری این رویداد، شناسایی استارتاپ‌ها و طرح‌های استارتاپی جذاب و توانمند در حوزه‌های راهبردی کشور و معرفی آن‌ها به شتابدهنده‌ها (اعم از دانش‌بنیان یا غیردانش‌بنیان) و سایر سرمایه‌گذاران و فعالان اکوسیستم نوآوری به همراه اعطای تسهیلات seed money به شتابدهنده‌های دانش‌بنیان و عاملین سرمایه‌گذاری صندوق است.

از دیگر اهداف این رویداد می‌توان به معرفی و بومی‌سازی پیشرفت‌ها و دستاوردهای حوز‌های مختلف به منظور ثروت‌آفرینی و بسترسازی جهت ایجاد کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری‌های نوین به همراه برگزاری دوره‌های آموزشی برای تیم‌ها و استارتاپ‌ها، اشاره کرد.

نحوه جذب سرمایه در رویداد

هدف از ایجاد این رویداد ایجاد گردش سرمایه در استان هرمزگان و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان می باشد. روش های مختلفی در جذب سرمایه در این روش انجام می شود روش اول جذب مستقیم سرمایه گذار بصورت صد در صد توسط صاحب ایده است. دومین روش هم سرمایه گذاری می باشد به این صورت که چند سرمایه گذار با یکدیگر از یک کسب و کار دانش بنیان حمایت می کنند با نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی.

روش سوم از جنس حمایت می باشد یعنی بطور مثال اگر صاحب یک ایده که در رویداد شرکت کرده، نیاز به یک مقدار مشخص منابع مالی داشته باشد  و بخشی از آن را از طریق جذب سرمایه گذار بدست آورده است اما همچنان به حد مورد انتظار دست نیافته است صندوق نوآوری با بسته های حمایتی که در نظر گرفته است بخش دیگر سرمایه را در اختیار صاحب ایده و یا شرکت دانش بنیان قرار می دهد.

لازم به ذکر است حمایت ها از جنس تسهیلات نمی باشد و  صندوق نوآوری برای حمایت از سرمایه گذار نیز تا 80 درصد اصل سرمایه را تضمین می کند یعنی اگر استارت آپی شکست خورد صندوق نوآوری 80 درصد از اصل سرمایه را به فرد حقیقی و یا حقوقی که اقدام به سرمایه گذاری نموده است عودت می دهد.

روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری استان هرمزگان

درباره نویسنده

روابط عمومی و امور بین الملل

نویسنده : روابط عمومی و امور بین الملل

پارک علم و فناوری هرمزگان